Anda Adam Divort | Anda Adam Adevărul Despre Pensia Alimentară Ce Spune Despre Divorț

Cine e barbatul care i-a sucit mintile cantaretei. Toata lumea se cearta mai ales in perioada asta de autoizolare.


Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin

Nu am de ce să mă feresc Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris.

Anda adam divort. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. A primit undă verde. Celebra cântăreaţă şi-a făcut apariţia lângă un bărbat musculos şarmant afacerist însă nu s-a ştiut mai multe despre identitatea lui.

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Ce masina conduce Anda Adam. Dupa ce in trecut Anda Adam a negat zvonurile de data aceasta este oficial faptul că divorțează de soț.

Astfel intr-o interventie la Antena Stars Anda Adam a comentat zvonurile care spuneau ca cei doi s-ar fi separat deja. Unele detalii observate în mediul online susțin. Anda Adam a fost cerută de soție în Cappadocia de noul iubit.

Cei doi au impreuna o fetita de 6 ani. Informația a fost confirmată acum. Interpreta a acordat un interviu pentru reviste VIVA in.

Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Ca urmare artista a tinut sa faca precizari in acest sens. Cel care i-a furat inima Andei Adam este un afacerist din Cluj.

Anda Adam si Sorin Niculescu s-au casatorit in 2015 iar anul acesta au ajuns la divort. Anda Adam și Yosif Mohaci s-au îndrăgostit fulgerător iar legătura dintre ei evoluează în aceeași manieră. Cei doi au avut o casnicie discreta insa recent au aparut zvonuri cum ca sunt la un pas de divort.

Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. După o lună de la eveniment cântăreaţa a. Împreună cu Sorin Nicolescu artista a pus bazele unui business în domeniul imobiliar.

Anda Adam una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton este casatorita cu Sorin si au impreuna o fetita. Cuplul Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu se pare că nu mai este la fel de solid ca la început. Cantareata petrece clipe de pomina la mare cu noul iubit.

Anda Adam este cunoscută publicului larg în calitate de cântăreață însă puțini știu că blondina se ocupă și cu afaceri. Nu am de ce să mă feresc Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Petrecerea a avut loc în Snagov pe malul lacului.

Zvonuri despre un posibil divort au aparut inca de acum cateva luni insa Anda a negat atunci ca ar avea probleme in casnicie. Mai mult decât atât apropiați de-ai cuplului au dezvăluit în numeroase rânduri că divorțul este inevitabil pentru că soții nu se mai înțeleg. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut.

Anda Adam și Cătălin Botezatu au avut o relație de câteva luni în 2013 atunci când Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit. Artista s-a eschivat de multe ori și nu a vrut să ofere detalii legate de căsnicia ei. Sau când a fost prinsă în toane bune a declarat că mai există certuri între ea și Sorin dar asta nu înseamnă nimic.

Recent a vorbit la superlativ despre cel care îi. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR 20 octombrie 2021. Noi detalii despre divorțul Anda Adam Sorin Nicolescu.

Semnele unei rupture definitive dintre cei doi sunt evidente. FBI face prăpăd în anturajul lui. Zvonurile divorțului dintre Anda Adam și Sorin au fost la ordinea zilei în ultimele luni.

Ba mai mult Anda Adam a ținut să precizeze că atunci când se va schimba ceva în. Nu am de ce să mă feresc. Anda Adam și Sorin s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică pe Evelin.

Anda Adam s-a despartit de sotul sau si si-a gasit linistea in bratele altui barbat. Cu ce ar putea rămâne fostul soț al cântăreței după partaj. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie.

Anda Adam și Sorin Nicolescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de cinci ani de zile iar împreună au o fetiță pe Evelin în vârstă de 4 ani și jumătate citează impactro. Anda Adam un nou iubit dupa divort. Cantareata Anda Adam 40 de ani trece prin clipe dificile in viata privata relatia sa cu sotul Sorin Nicolescu deteriorandu-se treptat in ultima vreme.

Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. SUBSCRIBE Sprint Music Official YThttpsmarturlitSubscribeSprintMusicWork It Stream x DownloadSpotify. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţă.

Anda Adam stiri Anda Adam. Celebrities - sezonul 7 difuzată de Kanal D România în calitate. Inainte de relatie cu Sorin Niculescu cantareata a trait o poveste de dragoste cu Victor Slav.

Tot el a fost cel care a facut publica relatia postand pe retelele de. Mulți nu au crezut în relația dintre cântăreață și designer. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor.

Au apărut noi detalii despre divorțul. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor. Afaceristul a cerut-o în căsătorie după câteva luni de relație iar artista este peste măsură de fericită.

Nu s-a mutat la Constanta locuim impreuna.


Anda Adam Prinsă In Fapt Cu Un Alt Bărbat Zvonurile Divorţului De Sorin Nicolescu Reale Foto Exclusiv Impact


A Divorțat Sau Nu Anda Adam Prima Reacție A Lui Sorin Soțul Artistei


Anda Adam Iși Anunță Divorțul Semnul Despărțirii Iminente


Anda Adam Adevărul Despre Pensia Alimentară Ce Spune Despre Divorț


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Soțul Ei și Au Spus Adio După Cinci Ani De Căsnicie Iata Detaliile Care I Au Dat De Gol Pe Cei Doi Kanal D Romania


Acces Direct Anda Adam Primele Declaratii Despre Divort فيسبوك


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro


Exclusiv Am Aflat Motivul Posibilului Divorț Dintre Anda Adam și Soțul Ei Totul Se Trage De La Condamnarea La Inchisoare A Lui Sorin Impact


Anda Adam Unde I A Disparut Sotul Dupa Ce S A Vorbit Despre Divort Youtube


Anda Adam Pune Punct Speculațiilor Despre Divorț Nu Am Depus Actele


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam Despre Divorț Ce Spune Artista Despre Tatăl Copilului Ei Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Anda Adam Divort Citeste Toate Articolele Despre Anda Adam Divort Spynews Ro


Adevaratul Motiv Pentru Care Anda Adam A Ajuns La Un Pas De Divort Wowbiz


Divorțează Anda Adam Artista A Incetat Să Mai Poarte Verigheta Stiri Mondene


Un Nou Divorț Cu Scandal In Showbiz Anda Adam Spune Tot Nu Am De Ce Să Mă Feresc Evenimentul Zilei


Informația Anului In Showbiz Anda Adam A Vorbit Despre Divorț Lumea Va Interpreta Capital


Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile

LihatTutupKomentar